Heineken Motor Club


Opgericht 5 oktober 1995.

De vereniging is een afdeling van de personeelsvereniging.
Statuten en reglementen van de vereniging zijn van toepassing op de afdeling en secties.

Wij zijn een club enthousiaste motorrijders die als motorclub ernaar streven om zoveel mogelijk onze gezamenlijke hobby uit te voeren. Vanaf de maand april t/m de maand november wordt er een toertocht georganiseerd. We starten 's-zondags om 10.00 uur bij het H.O.C. (open vanaf 09.30) en zijn meestal rond 16.00 uur terug in den Bosch. Toertochten kunnen al dan niet in combinatie worden gemaakt met het bezoeken van evenementen zoals de motorbeurs en speciale merken dagen. Ook hebben we eind september ons motorweekend richting Sauerland, Eiffel of Ardennen waar we een gezellig samenzijn combineren met zeer fraaie toertochten in het gebied waar we zijn.

Onze motorclub is er voor Heineken medewerkers en partner. Mocht je als introducee mee willen rijden dan kan dat ook, iedereen is welkom. Naast de contributie wordt er wel een bijdrage gevraagd voor de stops onderweg. In dit bedrag zit een versnapering in de vorm van koffie met iets lekkers, andere kosten zoals b.v. overtocht met de pont en uiteraard de garantie voor een leuke en gezellige dag. Omdat we dus een Motor Toer Club zijn mijden we de snelweg zoveel mogelijk en rijdend over de provinciale binnenwegen sta je soms versteld van de schoonheid van je eigen omgeving. Deze tochten worden steeds mooier doordat ook bij ons de TomTom zijn intrede heeft gedaan en zelf routes kunnen maken.

Mocht je interesse hebben om lid te worden(lid worden kunnen alleen Bossche medewerkers), een keer mee te rijden of andere vragen hebben neem dan contact op met een van de bestuursleden.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?