W.S.V.Heineken


De Heineken Wandelvereniging is onderdeel van de personeelsvereniging van Heineken 's-Hertogenbosch. De vereniging is opgericht in 1958 en bestaat naast (oud) medewerkers en partners van onze brouwerij in 's-Hertogenbosch ook uit collega's van andere vestigingen in Nederland.

Wij stellen ons ten doel jaarlijks deel te nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Ter voorbereiding wordt zowel individueel getraind als ook maandelijks gezamenlijk deelgenomen aan (internationale) wandelevenementen.

Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks met medewerking van leden en vele vrijwilligers van buiten de vereniging de Heineken Wandeldag voor alle geinteresseerde wandelaars in binnen- en buitenland. Dit (inter)nationaal wandelevenement trekt jaarlijks zo'n 1.000 wandelaars naar het prachtige 's-Hertogenbosch, alwaar in de stad en haar directe omgeving een wandeling van verschillende afstanden gemaakt kan worden. Deze Heineken Wandeldag vindt doorgaans plaats op de tweede zaterdag voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Houd je van wandelen en ben je (oud) werknemer van een van de Heineken vestigingen in Nederland wordt dan lid! Je bent van harte welkom bij WSV Heineken. De contributie bedraagt 30 euro en daarmee worden diverse activiteiten geheel of gedeeltelijk bekostigd.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?